Ostatnio dodane

Developed by jtemplate

Developed by jtemplate

Pieczywo żytnie

Developed by jtemplate

Chleb mieszany wiejski

Chleb wiejski mieszany z ciasta sporządzonego metodą wielofazową.

...

więcej »

Chleb zwykły mieszany

Chleb zwykły z ciasta wykonanego metodą wielofazową - dwa bochenki każdy po 0,5 kg.

...

więcej »

Chleb zakopiański

Chleb zakopiański wg. metody 2-fazowej na podmłodzie żytniej z dodatkiem drożdży i mleka zsiadłego z własnymi modyfikacjami na potrzeby wypieku domowego. Ze względu na ograniczenia warunk...

więcej »

Figurki świąteczne

figurki świąteczne

...

więcej »

Chleb Graham

3 fazowe przygotowanie chleba graham. Przepis na chleb opracował Sylwester Graham...

...

więcej »

Bułki Parki

Bułki Parki 

...

więcej »

Chleb na zakwasie mieszanym duży

Bardzo dobry chleb z siemieniem lnianym, otrębami, ziarnami słonecznik i dyni.

...

więcej »

Chałka na zakwasie pszennym

Wyjątkowo smaczna chałka na zakwasie pszennym

...

więcej »