Ostatnio dodane

  • Tłuszcze
  • Produkty roślinne
  • Mąka
  • Dodatki technologiczne
  • Mąka pszenna
  • Woda
  • Drożdże
  • Sól
  • Sprzęt
  • Metoda 5 fazowa
  • Zakwas pszenny
  • Zakwas żytni
  • Metoda 3 fazowa
  • Metoda 2 fazowa
  • Chleb pszenny
  • Chleb pszenny na zaczynie

Pieczywo żytnie

  • Żytni razowy na miodzie
  • Żytni razowy
  • Badanie kwasowości

Pszenny oliwkowy

Chleb oliwkowy

Idealnie chrupiąca skórka, delikatny oliwkowy smak, miękkie i puszyste ciasto. Tak właśnie smakuje chleb oliwkowy domowej roboty.

...

więcej »

Chleb pszenny podłużny z oliwą i oliwkami

Smaczny chleb z czarnymi oliwkami

...

więcej »

Wieniec pszenny z oliwą z oliwek i ziarnami zbóż

Chleb w kształcie wieńca z oliwą z oliwek oraz ziarnami zbóż.  

...

więcej »

Chleb z oliwą z oliwek

Bardzo delikatny chleb

...

więcej »