Ostatnio dodane

  • Tłuszcze
  • Produkty roślinne
  • Mąka
  • Dodatki technologiczne
  • Mąka pszenna
  • Woda
  • Drożdże
  • Sól
  • Sprzęt
  • Metoda 5 fazowa
  • Zakwas pszenny
  • Zakwas żytni
  • Metoda 3 fazowa
  • Metoda 2 fazowa
  • Chleb pszenny
  • Chleb pszenny na zaczynie

Pieczywo żytnie

  • Żytni razowy na miodzie
  • Żytni razowy
  • Badanie kwasowości

woj.opolskie

Chleb Żytni Tradycyjny GS Praszka

430x317gspraszakLink do strony po najechaniu myszą na obrazek i naciśnięciu klawisza myszy.

Gdzie Kupić: 

Praszka, opolskie
ul. Senatorska 1
46-320

 

Certyfikaty: 

jakosc trady iko 200x200rdk