Ostatnio dodane

  • Tłuszcze
  • Produkty roślinne
  • Mąka
  • Dodatki technologiczne
  • Mąka pszenna
  • Woda
  • Drożdże
  • Sól
  • Sprzęt
  • Metoda 5 fazowa
  • Zakwas pszenny
  • Zakwas żytni
  • Metoda 3 fazowa
  • Metoda 2 fazowa
  • Chleb pszenny
  • Chleb pszenny na zaczynie

Pieczywo żytnie

  • Żytni razowy na miodzie
  • Żytni razowy
  • Badanie kwasowości

woj.łódzkie

Chleby żytnie szadkowskie

Czytaj więcej... »

Chleb staropolski z doliny Mrogi

 230x173staropolskiMrogi

Czytaj więcej... »

Chleb żytni z mlekiem

Czytaj więcej... »

Chleb razowy parzony z Ozorkowa

Czytaj więcej... »

Chleb żytni razowy pełnoziarnisty z Białej

Czytaj więcej... »

Chleb żytni świątnicki

Czytaj więcej... »

Chleb gryczany

Czytaj więcej... »

Chleb razowy z Doliny Mrogi z ziarnami zbóż

Czytaj więcej... »