Ostatnio dodane

  • Tłuszcze
  • Produkty roślinne
  • Mąka
  • Dodatki technologiczne
  • Mąka pszenna
  • Woda
  • Drożdże
  • Sól
  • Sprzęt

Developed by jtemplate

  • Metoda 5 fazowa
  • Zakwas pszenny
  • Zakwas żytni
  • Metoda 3 fazowa
  • Metoda 2 fazowa

Developed by jtemplate

  • Chleb pszenny
  • Chleb pszenny na zaczynie

Developed by jtemplate

Pieczywo żytnie

  • Żytni razowy na miodzie
  • Żytni razowy

Developed by jtemplate

Developed by jtemplate

  • Badanie kwasowości

Developed by jtemplate

woj.małopolskie

Chleb świąteczny

więcej »

Kukiełka uszewska

więcej »

Blachorze

więcej »

Podpłomyk lelowicki

Podpłomyk lelowicki 

więcej »

Razowiec lipnicki

Razowiec lipnicki

więcej »

Chleb żytni gruszowski

Chleb żytni gruszowski

więcej »

Orawskie zawijańce weselne

więcej »

Placki z blachy

więcej »