Ostatnio dodane

  • Tłuszcze
  • Produkty roślinne
  • Mąka
  • Dodatki technologiczne
  • Mąka pszenna
  • Woda
  • Drożdże
  • Sól
  • Sprzęt

Developed by jtemplate

  • Metoda 5 fazowa
  • Zakwas pszenny
  • Zakwas żytni
  • Metoda 3 fazowa
  • Metoda 2 fazowa

Developed by jtemplate

  • Chleb pszenny
  • Chleb pszenny na zaczynie

Developed by jtemplate

Pieczywo żytnie

  • Żytni razowy na miodzie
  • Żytni razowy

Developed by jtemplate

Developed by jtemplate

  • Badanie kwasowości

Developed by jtemplate

woj.podkarpackie

Podpołomyk

więcej »

Chleb flisacki dawniej zwany chrupackim

 

 

więcej »

Chleb chwałowski

więcej »

Proziaki

więcej »

Chleb pszenno-razowy z piecowiska

więcej »

Chleb razowy łańcucki na liściu kapusty

więcej »

Chleb sędziszowski żytni

więcej »

Jagodzianki

Jagodzianki

 

więcej »