Ostatnio dodane

  • Tłuszcze
  • Produkty roślinne
  • Mąka
  • Dodatki technologiczne
  • Mąka pszenna
  • Woda
  • Drożdże
  • Sól
  • Sprzęt

Developed by jtemplate

  • Metoda 5 fazowa
  • Zakwas pszenny
  • Zakwas żytni
  • Metoda 3 fazowa
  • Metoda 2 fazowa

Developed by jtemplate

  • Chleb pszenny
  • Chleb pszenny na zaczynie

Developed by jtemplate

Pieczywo żytnie

  • Żytni razowy na miodzie
  • Żytni razowy

Developed by jtemplate

Developed by jtemplate

  • Badanie kwasowości

Developed by jtemplate

Jakość chleba

Sprawdź:  klasa jakość pieczywa kupionego lub własnego wpypieku:

Klasa pieczywa pszenngo

Klasa pieczywa żytniego

Klasa pieczywa mieszanego

 

O jakość pieczywa, podobnie jak większości artykułów spożywczych, decydują następujące cechy: 

  • Wartość odżywcza
  • Smakowitość
  • Zdrowotność
  • Atrakcyjność

    więcej »