Ostatnio dodane

  • Tłuszcze
  • Produkty roślinne
  • Mąka
  • Dodatki technologiczne
  • Mąka pszenna
  • Woda
  • Drożdże
  • Sól
  • Sprzęt
  • Metoda 5 fazowa
  • Zakwas pszenny
  • Zakwas żytni
  • Metoda 3 fazowa
  • Metoda 2 fazowa
  • Chleb pszenny
  • Chleb pszenny na zaczynie

Pieczywo żytnie

  • Żytni razowy na miodzie
  • Żytni razowy
  • Badanie kwasowości

Precle

Precle Krakowskie

Przepis mistrzów piekarnictwa z Krakowa.

...

więcej »

Obwarzanki

Prosty przepis na smaczne obwarzanki 

...

więcej »

Precle Polskie 0,47 zł/szt.

Doskonałe precle do piwka 

...

więcej »

Precle do piwa

Doskonałe precle do piwa.

...

więcej »

Precle

Bardzo smaczne precle 

...

więcej »

Precle

Przepis na podstawie strony www.brezel-baecker.de

...

więcej »

Precelek Krakowski

Polecają krakowscy piekarze Antoni Madej, Kazimierz Czekaj oraz Małopolska Izba Produktów Regionalnych Tradycyjnych i Ekologicznych  

...

więcej »