Ostatnio dodane

  • Tłuszcze
  • Produkty roślinne
  • Mąka
  • Dodatki technologiczne
  • Mąka pszenna
  • Woda
  • Drożdże
  • Sól
  • Sprzęt

Developed by jtemplate

  • Metoda 5 fazowa
  • Zakwas pszenny
  • Zakwas żytni
  • Metoda 3 fazowa
  • Metoda 2 fazowa

Developed by jtemplate

  • Chleb pszenny
  • Chleb pszenny na zaczynie

Developed by jtemplate

Pieczywo żytnie

  • Żytni razowy na miodzie
  • Żytni razowy

Developed by jtemplate

Developed by jtemplate

  • Badanie kwasowości

Developed by jtemplate

Bułki

Rogale maślane

Smaczne rogale maślane

...

więcej »

Żytnie rogaliki śniadaniowe

Pyszne rogaliki bardzo zdrowe dodatkowo:

olej rzepakowy

mak lub sezam

 

...

więcej »

Rogal z makiem i sezamem

Jak podawać  
Do rogali podajemy pastę z anchois: 50 g roztartego masła mieszamy z ok. 55 g siekanych filetów anchois, 2 łyżkami drobno posiekanej czerwonej cebuli, 1 łyżką kaparów...

więcej »

Bułki na przyjęcie, do obiadu

Klasyczny bukiet bułeczek nadających się na przyjęcie, do obiadu , pieczony w okrągłej formie,  posypany makiem, sezamem lub solą. Składniki i przepis takie same jak dla bułek parków.

więcej »

Bułki Parki

Bułki Parki 

...

więcej »

Bułeczki

Smaczne i szybkie bułeczki pszenne

...

więcej »

Bułeczki z oczkami

Bułeczki, bardzo smaczne i szybkie

...

więcej »

Bułki

Prosty przepis na smaczne bułki

...

więcej »