Ostatnio dodane

  • Tłuszcze
  • Produkty roślinne
  • Mąka
  • Dodatki technologiczne
  • Mąka pszenna
  • Woda
  • Drożdże
  • Sól
  • Sprzęt

Developed by jtemplate

  • Metoda 5 fazowa
  • Zakwas pszenny
  • Zakwas żytni
  • Metoda 3 fazowa
  • Metoda 2 fazowa

Developed by jtemplate

  • Chleb pszenny
  • Chleb pszenny na zaczynie

Developed by jtemplate

Pieczywo żytnie

  • Żytni razowy na miodzie
  • Żytni razowy

Developed by jtemplate

Developed by jtemplate

  • Badanie kwasowości

Developed by jtemplate

Chałki

Plecionka z 3 linek z makiem

Plecionka z 3 linek z makiem, przepis jak na chałkę plus mak zawinięty w linki  

...

więcej »

Gwiazda sześcioramienna

Wyrób artystyczny

...

więcej »

Chałka z 2 linek ciasta

Chałka z 2 linek z cynamonem

...

więcej »

Chałka okrągła

Chałka okrągła w kształcie spirali

...

więcej »

Chałka żydowska z 6 linek plus małe chałki

Chałka żydowska z 6 linek plus dwie małe chałki

...

więcej »

Figurki świąteczne

figurki świąteczne

...

więcej »

Chałka żydowska z 6 linek

Chałka żydowska z 6 linek

...

więcej »

Chałka

Chałka, plecionka z 4 linek

...

więcej »

Chałka na zakwasie pszennym

Wyjątkowo smaczna chałka na zakwasie pszennym

...

więcej »

Chałka

Ten żydowski chleb, zwany chałką, tradycyjnie piecze się  w dwu bochenkach na wieczorny posiłek szabasowy. Można też zrobić jedną dużą chałkę. Można przechowywać do 4 dni w szczelny...

więcej »