Ostatnio dodane

  • Tłuszcze
  • Produkty roślinne
  • Mąka
  • Dodatki technologiczne
  • Mąka pszenna
  • Woda
  • Drożdże
  • Sól
  • Sprzęt

Developed by jtemplate

  • Metoda 5 fazowa
  • Zakwas pszenny
  • Zakwas żytni
  • Metoda 3 fazowa
  • Metoda 2 fazowa

Developed by jtemplate

  • Chleb pszenny
  • Chleb pszenny na zaczynie

Developed by jtemplate

Pieczywo żytnie

  • Żytni razowy na miodzie
  • Żytni razowy

Developed by jtemplate

Developed by jtemplate

  • Badanie kwasowości

Developed by jtemplate

Focaccia

Focaccia

Nim powstała pizza musiała być już znana focaccia. Focaccia to rodzaj pieczywa, używanego jak podstawa pizzy. Każdy region we Włoszech ma swoją odmianę focaccii: jedne są suchym plackiem ...

więcej »

Focaccia

Focaccia na kamieniu do pieczenia

...

więcej »

Focaccia

Przepis z Focaccie z puree ziemniaczanym i pomidorami  

...

więcej »