Ostatnio dodane

  • Tłuszcze
  • Produkty roślinne
  • Mąka
  • Dodatki technologiczne
  • Mąka pszenna
  • Woda
  • Drożdże
  • Sól
  • Sprzęt
  • Metoda 5 fazowa
  • Zakwas pszenny
  • Zakwas żytni
  • Metoda 3 fazowa
  • Metoda 2 fazowa
  • Chleb pszenny
  • Chleb pszenny na zaczynie

Pieczywo żytnie

  • Żytni razowy na miodzie
  • Żytni razowy
  • Badanie kwasowości

woj. małopolskie

Rogal z makiem i sezamem

Jak podawać  
Do rogali podajemy pastę z anchois: 50 g roztartego masła mieszamy z ok. 55 g siekanych filetów anchois, 2 łyżkami drobno posiekanej czerwonej cebuli, 1 łyżką kaparów...

więcej »

Precelek Krakowski

Polecają krakowscy piekarze Antoni Madej, Kazimierz Czekaj oraz Małopolska Izba Produktów Regionalnych Tradycyjnych i Ekologicznych  

...

więcej »