Ostatnio dodane

  • Tłuszcze
  • Produkty roślinne
  • Mąka
  • Dodatki technologiczne
  • Mąka pszenna
  • Woda
  • Drożdże
  • Sól
  • Sprzęt
  • Metoda 5 fazowa
  • Zakwas pszenny
  • Zakwas żytni
  • Metoda 3 fazowa
  • Metoda 2 fazowa
  • Chleb pszenny
  • Chleb pszenny na zaczynie

Pieczywo żytnie

  • Żytni razowy na miodzie
  • Żytni razowy
  • Badanie kwasowości

woj. mazowieckie

Chleb pełnoziarnisty

Chleb pełnoziarnisty z dodatkiem melasy i ziaren słonecznika

...

więcej »

Chleb owocowy

Doskonały chleb z całymi owocami

...

więcej »

Żytni na zakwasie

Żytni na zakwasie z kminkiem...

więcej »

Bułki na przyjęcie, do obiadu

Klasyczny bukiet bułeczek nadających się na przyjęcie, do obiadu , pieczony w okrągłej formie,  posypany makiem, sezamem lub solą. Składniki i przepis takie same jak dla bułek parków.

więcej »

Chleb pszenny podłużny z oliwą i oliwkami

Smaczny chleb z czarnymi oliwkami

...

więcej »

Paluszki

Doskonałe paluszki chlebowe

...

więcej »

Z ziarnami siemienia lnianego, dyni oraz słonecznika

Doskonały chleb z ziarnami siemienia lnianego, dyni i słonecznika oraz miodu

...

więcej »

Chałka z 6 linek

Chałka z 6 linek

...

więcej »

Chleb pszenny na zaczynie

Chleb pszenny na zaczynie z ciasta powstałego z zakwasu 

...

więcej »

Graham na zakwasie

Chleb Graham  na zakwasie z mąki pszennej razowej typ 1850 ( Graham) 

...

więcej »