Ostatnio dodane

  • Tłuszcze
  • Produkty roślinne
  • Mąka
  • Dodatki technologiczne
  • Mąka pszenna
  • Woda
  • Drożdże
  • Sól
  • Sprzęt
  • Metoda 5 fazowa
  • Zakwas pszenny
  • Zakwas żytni
  • Metoda 3 fazowa
  • Metoda 2 fazowa
  • Chleb pszenny
  • Chleb pszenny na zaczynie

Pieczywo żytnie

  • Żytni razowy na miodzie
  • Żytni razowy
  • Badanie kwasowości

woj. mazowieckie

Precle do piwa

Doskonałe precle do piwa.

...

więcej »

Chleb owocami i czekoladą

Bardzo smaczny chleb z owocami  i czekoladą  

...

więcej »

Chleb grahm

Prosty przepis na chleb graham

...

więcej »

Chleb z tymiankiem

Smaczny chlebek na podstawie prostego przepisu który jest wynikiem eksperymentów piekarskich w domu  

...

więcej »

Chałka

Ten żydowski chleb, zwany chałką, tradycyjnie piecze się  w dwu bochenkach na wieczorny posiłek szabasowy. Można też zrobić jedną dużą chałkę. Można przechowywać do 4 dni w szczelny...

więcej »

Pumpernikiel

Przepis na Pumpernikiel

...

więcej »

Focaccia

Focaccia na kamieniu do pieczenia

...

więcej »

Focaccia

Przepis z Focaccie z puree ziemniaczanym i pomidorami  

...

więcej »

Paluszki chlebowe

Doskonałe z solą lub sezamem

...

więcej »

Chleb z oliwą z oliwek

Bardzo delikatny chleb

...

więcej »