Ostatnio dodane

  • Tłuszcze
  • Produkty roślinne
  • Mąka
  • Dodatki technologiczne
  • Mąka pszenna
  • Woda
  • Drożdże
  • Sól
  • Sprzęt
  • Metoda 5 fazowa
  • Zakwas pszenny
  • Zakwas żytni
  • Metoda 3 fazowa
  • Metoda 2 fazowa
  • Chleb pszenny
  • Chleb pszenny na zaczynie

Pieczywo żytnie

  • Żytni razowy na miodzie
  • Żytni razowy
  • Badanie kwasowości

woj. mazowieckie

Bagietka francuska

Przepis na bagietkę

...

więcej »

Bagietka

Przepis na smaczną bagietkę

...

więcej »

Bułeczki

Smaczne i szybkie bułeczki pszenne

...

więcej »

Bułeczki z oczkami

Bułeczki, bardzo smaczne i szybkie

...

więcej »

Bułki

Prosty przepis na smaczne bułki

...

więcej »

Bajgle

  • Przepis z modyfikacjami na podstawie książki: Whole grain breads autorstwa Peter'a Reinharta
...

więcej »

Precle

Bardzo smaczne precle 

...

więcej »

Precle

Przepis na podstawie strony www.brezel-baecker.de

...

więcej »